Silly Season - uppdatering 2 och Rögle hemma!

Marcus Friborg har förlängt sitt kontrakt och Adam Asplund från farmarklubben Jonstorp förstärker på backsidan. Glädjande nyheter.

Imorgon är det dags för försäsongens första match. Vi har Rögle på hemmais. En prestigefull match som blir en utmärkt värdemätare för laget. Detta kommer även bli en av få matcher då publiken i hallen till en majoritet inte består av HHC-sympatisörer. Om det beror på att den vanliga HHC-publiken inte lockas allt för mycket av försäsongen och att massvis av RBK-fans vill passa på att festa loss i Sundets Pärla och sedan gå på match, eller om det beror på att det finns folk med dubbla sympatier som väljer Rögle denna gång låter vi vara osagt. En sak är i alla fall glasklar. Vildarna, som så mycket klagomål riktats mot. Vildarna, som ofta bara påstås förstöra, kommer stötta HHC till 100 %. Det kvittar om motståndarlagets klack är flera gånger större. Det kvittar om det finns motståndarsupportrar i hela hallen. Det kvittar om deras sång överröstar vår. Det kvittar om de leder med hur många mål som helst. Vi kommer aldrig ge vika. Vi kommer stötta vår älskade klubb matchen igenom. Detta är värt att tänka på nästa gång någon vill avfärda oss som "småglin som söker uppmärksamhet på fel ställe".

Nu ser vi fram emot att hockeyn drar igång igen! Nu ser vi fram emot en väldigt rolig match! En match som ett par av oss endast kommer kunna se glimtar av utanför portarna. Kämpa HHC!

För vår stad och för vårt lag, vi ska leva och dö för er en dag
Överallt ni er beger, där är vi med för vi är HHC!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0