Rapport från Hässleholm

Vi har tidigare berättat om en resa till Olofström där vi ställde oss i motståndarnas klack med fem pers, utan att kunna hitta det lokala kickersgänget "ESE". Efter den incidenten bestämde vi i Vildarna oss för att bestämma träff med dem inför nästa resa till OIK-HHC. Den gången fick vi dock problem med chaufförerna, varför resan fick ställas in. Istället siktade vi in oss på ett möte icke matchdag, eftersom HHC och "Steelers" hamnade i olika delar av tabellen och det således inte skulle komma några fler chanser.

Olofström ville ha en sammankomst på halva vägen 15 mot 15. Vi blev 17 man som tog oss till Hässleholm. På något sätt kom då en del annat folk och anslöt med bil från Helsingborg. Det var inte planerat men eftersom vi inte litade på att ESE skulle hålla sina utlovade nummer såg vi det som en rimlig förstärkning, trots att vi redan var mer än 15.

Som planerat dök det upp en motståndarliga, men det var definitivt inte den unga "mångkulturella" liga som vi räknat med. Dessutom hade de en helt annan klädstil än vad som är brukligt hos olofströmarna och deras nummer var närmare det dubbla mot vad deras ledare försökt få det till. Snabbt gick det upp för oss att vi hade blivit lurade och att dessa ligister varken var från Olofström eller var hockeysupportrar. Det var nämligen True Rockers, malmös fotbollsfirma, som av någon obskyr anledning hade tagit sig dit för att slåss mot oss i Olofströms namn.

Flera av dem var beväpnade med knogjärn och tyvärr tog det inte mycket mer än en minut innan de flesta HHC-supportrarna sprang från platsen. De som stannade kvar blev lämnade i ett hopplöst numerärt underläge och fick utstå en lång, brutal misshandel efter att de slagits till marken. Ett antal skador uppkom i samband med detta.

Vildarna är helt oförstående till varför inte mff-svinen styrde upp med exempelvis Frontline eller Helsingborgs Yngre, som följer ett rivaliserande fotbollslag, istället för att köra ett fegspel av oöverträffeliga proportioner. Dock är vi nöjda med att Olofströms "hockeygrabbar" uppenbarligen inte vågade möta oss, eftersom de skickade en helt annan firma på oss än den som vi styrde upp med. Det bevisar att de är fullständigt kuklösa och att det inte finns någon annan supportergrupp i Division 1 F som kan hota Vildarna.

Hämnden är ljuv.

Kommentarer
Postat av: Jössa Elit Yngre

haha ESE fan var är ni? TALANGLÖSA PINSAMMA.

Snart möts vi igen Vildarna ...

2008-06-08 @ 22:43:22
Postat av: DALA

HOPPAS VI!

2008-06-11 @ 00:39:55
Postat av: la kickers

ASG Där fick Ni fjollor vad ni tålde.

2008-07-01 @ 19:02:44
Postat av: lol

så fort frontline åker på däng, är de tydligen aldrig dem själva. Samma sak mot elfsborg när dem åkte på de, då var de tydligen några slags ultras samma sak när true rockers stormade deras pub kalmar hemma. Frontline ni suger bara dansk kuk. FETTOT DU FÅR GLASS OM DU VISAR PATTARNA

2009-03-09 @ 22:54:05
Postat av: lol

fettot i frontline var på plats och blev manglad till sjukstugan, även beefcake och andra kända figurer var där. Frontline varför är det aldrig "ni" när ni åker på däng? I borås åkte ni på en omgång av elfsborg, då var det helt plötsligt några ultras istället för hbgy som var på plats. När ni åkte på däng mot TR när ni hade kalmar hemma var det inte heller ni själva. Är ni aldrig någonstans?

2009-03-09 @ 22:57:44
Postat av: TR Yngre

jävla hbg bönder,vadå vildarna? det var HBGY !

2009-06-15 @ 01:34:24
Postat av: emil jonasson

kommer ni på söndag era fega fjollor.inavel inavel!!



hata hata hata helsingborg hata hata hata helsingborg!!!

2010-11-23 @ 00:10:31
Postat av: tyringe gangsters

kommer ni i morgon era fittor.helsingborg kan behöva allt stöd mot ett hemmastarkt tyringe.GLÖM INTE RÅNARLUVORNA.HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

2010-11-27 @ 20:20:27
Postat av: vill sluta fred

skulle ni kunna tänka er ett samarbete med oss? i tyringe med vi menar jag oss som brukar vara i helsingborg och vara kaxiga och har hjärta för både tyringe och visa av oss håller på HIF i fotbolls allsvenskan

2012-08-30 @ 02:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0