Premiären avklarad!

Då var försäsongens första träningsmatch avklarad. Vårt kära HHC tog emot danska Totempo Hvik (Hvidovre) och förlorade med 9-5. Detta är dock inte så illa som det låter då HHC har ett i stort sett nytt lag och det tar tid att spela ihop sig. Spelarna hade inför denna match endast varit på is i en knapp vecka. Värt att tänka på är även att det danska laget varit på is i cirka en månads tid. Dessutom börjar deras "elit"-serie om knappt två veckor.

I den första perioden klappade HHC ihop och låg under med 7-0 redan i första pausen! De andra perioderna vann vi dock med 3-1 respektive 2-1. Våra målskyttar var förljande: Eric Yngwe, Julius Bergkvist, Victor Svensson, Konstantin Kourtidis och Peter Hall. För övrigt är vi väldigt glada över att Peter Hall till slut valde att stanna kvar i Redskins. Annars är det bara till att konstatera att vi har tappat många bra spelare men att även många lovande tillkommit i deras ställe. Vi hoppas att laget blir samspelt så snabbt som möjligt och att säsongen blir lyckad. Det är minst sagt ovisst att försöka förutså den kommande säsongen. Sist men inte minst vill vi ge ett extra stort tack till alla de spelare från föregående säsong som valde att stanna kvar i klubben! De som valde att lämna tackar vi för deras tid i HHC Redskins.

På läktaren ser det nu ljusare ut än på länge. Två av våra mest tongivande grabbar som länge varit avstängda och tvingats följa matcherna genom hallens fönster är nu åter välkomna in på matcherna. Det var väldigt glada miner bland oss när vi fick veta detta och det kändes underbart att vi alla var på plats på vår läktare igen. Stödet i den senaste matchen började mycket bra men blev klart sämre i takt med att baklängesmålen trillade in. Dock fortsatte vi hålla igång med jämna mellanrum matchen igenom och de senare målen som våra krigare på isen gjorde värmde.

Nu väntar Pantern på bortais. Kämpa HHC!

RSS 2.0