HHC-Rögle avbruten!

Ja, ni hörde rätt. Försäsongspremiären som alla hade sett fram emot blev avbruten. Inne på is var det fullt av rök och dommaren blåste av matchen helt efter dryga åtta minuter. Innan dess hade det redan varit ett par avbrott. I och med detta har vår klubb skämt ut sig ganska mycket. Vi själva hade sett fram emot denna match väldigt mycket och det var väldigt tråkigt när den tvingades avbrytas. Dock måste vi, som så ofta annars, ännu en gång simma motströms när vi i detta finner en positiv aspekt. AIA hade, precis som vi, sett fram emot denna match. Dock har de ofantligt högre nummer i sin klack än vad vi har i vår, inte minst när de storsatsar som de gjorde denna fredagsmatch. Det resulterar i att de också låter mer i hallen. Vi gjorde vårt bästa för att stötta HHC under den tid som matchen spelades, men vi tänker inte sitta och ljuga. AIA:s sång ekade emellanåt riktigt högt i hallen och om matchen hade fortsatt så hade läktarkampen blivit en rejäl plåga. Det är vår fullaste åsikt att HHC ska dominera såväl på isen som på läktarna, när det inte blir på detta vis så sticker det i ögonen på oss.  Vi bryr oss inte om Tre Kronor, elitklubbar eller Kenny Jönsson. För oss betyder HHC allt inom hockey!

Hur som helst, nu ser vi fram emot resterande träningsmatcher och framöver även serien! I dessa matcher hoppas vi att klubbledningen och ordningsmakten låter oss stå på vår vanliga läktare. De trogna supportrarna ska inte behöva anpassa sig bara för att bortasektionen är klumpigt placerad. Flytta i så fall på dem, inte på oss!

I övrigt kan nämnas att vår hemmapremiär i serien kommer bli mot våra kära vänner från Kronobergs län - Tingsryd! En rolig start på serien.

Väl mött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0