En misslyckad fortsättningsserie

Efter den ljuvliga segern mot Mörrum var hoppet tänt! Siktet var inställt mot förstaplatsen och att vi hade Göteborg hemma matchen efter gjorde inte saken sämre...

Hemmamatchen mot Göteborg slutade som sig bör med seger. Seger till oss med 5-2 trots en orolig början på matchen. Stödet på läktaren var bra och framtidsutsikterna utmärkta. Nu skulle vi bara vinna borta mot Kungälv och sedan skulle vi ha KIK hemma i en seriefinal. Dock upphörde vårt flyt.

Matchen borta mot Kungälv fick av oss dessvärre följas via Swe-hockey då vi inte kunde fixa transport. Det var en jämn match där vi tog ut målvakten i slutet för att utjämna, istället satte Kungälv in dödsstöten. Matchen slutade 5-3, seriefinal mot Kristianstad blev det inte. Dock fanns det fortfarande goda chanser vid seger i denna match.

Till denna match fanns ett antal KIK-supportrar på plats. Numerna gentemot Vildarna var jämna, dock något fler KIK. Trots det lyckades Vildarna vinna sångkampen genom att stå för en av sina bästa sånginsatser någonsin. KIK-klacken hade trumma, så som många andra. Men en sak som väckte mycket uppmärksamhet var mannen i deras klack som envisades med att spela trumpet. Humor på hög nivå. Matchen var jämn, 4-4 efter full tid och förlängning. En förlängning som vi snöpligt förlorade till 5-4. Därmed fick vi nöja oss med en pinne och KIK kunde dra ifrån i toppen. Sorgligt, men här kändes hoppet i stort sett släckt.

Efter en veckas välbehövligt uppehåll blev det ännu en förlust borta mot Gislaved. Inför Mörrum hemma låg vi på nästa sista plats och alltså kvalplats neråt! Till denna match hade vi lite hastigt målat en banderoll för att peppa spelarna.



Matchen blev ännu en jämn drabbning. Alla dessa jämna drabbningar tyder på att vi egentligen kan slå vilket lag som helst i serien, men den sista tiden har vi inte haft marginalerna på vår sida. Hur som helst så slutar matchen 4-4, även efter förlängning. En seger hade suttit bra mycket bättre, då vi skulle ha gått om Mörrum. Dock är det mycket viktigt att vi inte förlorade och lyckades få med oss denna poäng. Stödet på denna match var hyfsat. Mörrum hade ett fåtal supportrar på plats, dessa blev så klart utsjungda. Vi har alltså fortfarande bara en poäng upp till Mörrum, som är det enda laget vi kan förvänta oss lyckas gå om. På söndag väntar en bortamatch mot Göteborg, det borde vara en säker 3-poängare. Om då Mörrum samtidigt förlorar så är vi på säker mark igen!

KÄMPA!



Kommentarer
Postat av: goisare

pinsamt att läsa hur ni recenserar matcher nere i "hhc" i denna matchen kna ni ha varit typ 4 som "sjöng" vi va 50 och att kalla det att ni sjöng ut oss ja det vill jag inte hålla med om, ni hördes ju inte ens bort till oss och att några snorungar sen skulle spela tuffa och slå oss ja då gör ni det när vi står ute och pissar ni är pinsammast i svergie och helt klart sämre än khk som är hatade av hela blekinge...PINSAMT!

2009-09-25 @ 11:58:07
Postat av: EMIL JONASSON

hata hata hata hhc och hif



EN TYRINGE TILLS JAG DÖR



VI SES NÄSTA SÄSONG NOLLER

2010-03-14 @ 23:29:04
Postat av: emil jonasson

hoppas ni går upp i ettan men om ni inte gör det så ses vi säsongen10/11



SER FRAM EMOT SKÅNEDERBYNA DÅ!



FRED FRAM TILLS DESS?

2010-03-15 @ 01:46:49
Postat av: emil jonasson

hoppas ni i vildarna får en trevlig sommar fyllt med sol och bad och kvalhockey i vår!



HELSING TILLS JAG DÖR!



2010-03-15 @ 01:52:16
Postat av: emil jonasson

hata hata hata helsingborg hata hata hata helsingborg hata hata hata helsingborg!!!!!!!



2010-04-12 @ 15:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0